Co sleepers

Een co sleeper is een wieg die je aan 1 kant open kan zetten en de wieg tegen je eigen bed kan aanschuiven. Voordeel van een co sleeper is dat je ’s nachts eenvoudig kan verschonen en voeden zonder dat je daarvoor het bed uit hoeft.

Je kan bij ons een co sleeper huren. Deze co sleepers huur je met matras en evt. bedlinnen. Je kan bij ons mooi merken huren waaronder de Chicco Next 2 Me, Bednest, Cozee Tutti Bambini en Troll.

Geef je borstvoeding? Zorg dan dat je de doekjes en luiers bij de hand hebt. Dan kun je lekker in bed blijven. Er zijn veel soorten co sleepers te vinden.

Belangrijkste van het gebruik van een co sleeper is, dat deze dezelfde hoogte heeft als je eigen bed. Meet je bed op van de grond tot bovenkant van je matras. Bij elke co sleeper staan de hoogtes beschreven. Kijk lekker rond naar de co sleepers die wij aanbieden. Alle co sleepers voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN 1130:199.

Twijfel je nog over het gebruik van een wieg? Lees dan hier eens over 1 van de 5 vuistregels die in de geboortezorg worden gebruikt. Hier kun je lezen dat het gebruik echt veel voordelen heeft voor baby en moeder. Babyfriendly. Kom je er  niet uit dan mag je altijd even bellen/Whats app 06-22290482 of mailen.

Wieg Huren Co sleeper website