Co sleepers

Wat is een co sleeper?

Een co sleeper is een wieg die je aan 1 kant open kan zetten en de wieg tegen je eigen bed kan aanschuiven. Voordeel van een co sleeper is dat je ’s nachts eenvoudig kan verschonen en voeden zonder dat je daarvoor het bed uit hoeft. Je baby is dicht bij je in de buurt en ligt toch veilig in een eigen wiegje.

Je kan bij Wieg Huren een co sleeper huren. Deze co sleepers huur je met (nieuw) matras en evtentueel bedlinnen, Nunki laken of kruikjes. Bij ons ben je verzekerd van een schone en veilige wieg. Alles wat je nodig hebt voor het veilig gebruik van de wieg zit bij de wieg. Wij hebben over het verhuren van onze producten en matrassen contact gehad met Veilig slapen.

Merken wiegen?

Je kan bij ons mooie merken huren waaronder de Chicco Next 2 Me, Chicco Next 2 Me Magic,De Bednest, De Cozee Tutti Bambini en Troll.

Er zijn veel soorten co sleepers te vinden. Belangrijkste van het gebruik van een co sleeper is, dat deze dezelfde hoogte heeft als je eigen bed. Meet je bed op van de grond tot bovenkant van je matras. Bij elke co sleeper staan de hoogtes beschreven. Kijk lekker rond naar de co sleepers die wij aanbieden.

Alle co sleepers voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN 1130:199. Zo is het voor een veilig gebruik van een co sleeper belangrijk dat je hem makkelijk kan openen en sluiten ( zonder gereedschap), de co sleeper moet bevestgigingsbanden hebben om deze vast te maken aan je bed. Het schuifhekje moet het matras ondersteunen.

Twijfel je nog over het gebruik van een wieg? Lees dan hier eens over 1 van de 5 vuistregels die in de geboortezorg worden gebruikt. Hier kun je lezen dat het gebruik echt veel voordelen heeft voor baby en moeder. Babyfriendly. Kom je er  niet uit dan mag je altijd even bellen/Whats app 06-22290482 of mailen.

Tip: Geef je borstvoeding? Zorg dan dat je de doekjes en luiers bij de hand hebt. Dan kun je lekker in bed blijven.

Wieg Huren Co sleeper website