Zendingen naar België en Nederland

Over ons

Leuk, dat je even komt kijken met wie je te maken krijgt als je een product gaat huren.

Mijn naam is Susanne Rougoor-Unk, moeder van 3 prachtige meiden. Ik ben getrouwd met Rik en samen wonen wij in Brummen en mijn leeftijd is 37 jaar.

Wat kan je van mij verwachten als je een wieg of product gaat huren.

Het meeste contact zal je met mij hebben. Maar ook collega’s nemen soms mijn taken waar. Rik, Riet en Sjoerdje zijn collega’s van mij en helpen ook mee in het bedrijf.  Communicatie gaat over het algemeen via de mail maar het kan ook anders als dat prettiger is. Ik help je graag met mee denken om een juiste keuze te maken met de wieg. Krijg je bijvoorbeeld een keizersnee dan zal ik altijd je even wijzen op de co sleepers die wij hebben. Ik ben bijna 24 uur, 7 dagen per week te bereiken.  Net als bij de kraamzorg en je verloskundige is het soms niet te plannen wanneer je baby geboren wordt. Soms hebben aanstaande ouders al een wieg gereserveerd staan maar spoed aanvragen krijgen wij ook veel. Susanne Rougoor Wieg Huren

De wiegen en bedlinnen zijn allemaal schoon en gewassen. De wieg of ander product verpakken wij allemaal netjes en feestelijk in. Het is dus een feestje om de wieg te ontvangen van de postbode.

In 2015 ben ik gestart met Wieg Huren. Een wieg heb je in tegenstelling tot een ledikant niet zo’n lange periode nodig, dat zou gelijk 1 van de redenen kunnen zijn dat je een wieg gaat huren bij ons. Tijdens mijn eerste zwangerschap hebben wij een wieg gekocht. Mozes mand. Noa onze oudste dochter is ter wereld gekomen door middel van een keizersnee. ( Had ik toen maar geweten van het bestaan van co sleepers) Sterre is in 2015 geboren. In de kraamweek wilde ik heel graag een andere wieg. Maar op Marktplaats was niks te vinden in de buurt of op mijn berichten werd niet of nauwelijks gereageerd. Tijdens mijn zoektocht kwam ik al wel tweelingwiegen verhuur tegen en met deze gedachten en mijn zoektocht naar een co sleeper werd ook in 2015 Wieg Huren geboren!

Wieg Huren heeft meer dan 300 producten voor de verhuur.

Ondertussen hebben wij meer dan 300 producten voor de verhuur.  Mooie samenwerkingen met de grootste merken, je kan dan denken aan Bopita, Fedde&Kees, Bevallingsbaden.nl , Chicco, Childhome, Topmark (Cozee Tutti Bambini), De Bednest en Troll. Ook onbekende merken verhuren wij maar deze voldoen altijd aan hoge eisen. Niet elke wieg is geschikt voor de verhuur. Hangwiegen en schommel wiegen kun je bij Wieg Huren gaan huren.  En wat dacht je van tweelingwiegen. Ook voor de tweelingouder hebben wij verschillende soorten wiegen beschikbaar.

Wat kan wieg huren betekenen als ik ga bevallen.

Wij beschikken over een aantal mooie en fijne bevallingsbad of als je een baarkruk- CUB wilt huren.
In 2017 hebben wij ook een bedrijfsfilm laten maken. Wat was Chloé nog klein.
Als je vragen hebt over 1 van onze producten of iets anders dan mag je altijd contact met ons opnemen
Warme groet
Susanne Rougoor-Unk