?? ?? ?????? ???????? ????

wieg-huren-in-de-wolken-foto-met-carmen

?? ?? ?????? ???????? ????

De afgelopen dagen zat ik met mijn hoofd in de wolken. Voor het eerste op een grote beurs gestaan.

Mijn overnachtingen had ik geboekt in Vogelenzang een plaatsje in de buurt van Vijfhuizen waar 3 dagen lang het in de wolken festival was. Het was een bijzondere locatie, in een klooster! Dinsdag werd ik door mijn beste vriendin gebeld dat ze mij op donderdag kwam helpen op de beurs. Wat een leuke verrassing! Ook voor haar had ik een kamer gereserveerd in het klooster. Woensdagavond na het avondeten met de kinderen ben ik vertrokken naar het klooster. Op de weg was het druk met veel tractoren die weer naar huis reden na de demonstratie in Den Haag. Het was een bijzonder gezicht zo veel tractoren op de snelweg.

Rond 20.30 kwamen mijn vriendin en ik bijna te gelijk aan op het klooster. Na bij de poort aangebeld te hebben kwam zuster Hanna ons ontvangen. We werden naar onze eenvoudige kamers gebracht en hebben samen nog gezellig een spelletje gedaan en een wijntje genomen.

DΓ© dag!

Zeven uur, de wekker ging en we maakten ons klaar voor de beurs, ontbijten konden we doen beneden in het klooster ,daarna het shirt van Wieg Huren aan en gaan met die banaan. Met 30 minuten rijden waren we dan ook in de Expo. Veel beter dan elke dag 1,5 uur te moeten rijden.

Stand klaar maken.

We hebben even alle wiegen netjes neergezet en samen even een rondje gelopen over de beurs. Om 10 uur was het zo ver voor jullie, Naomi van As opende het festival met het doorknippen van een lint!

We hebben deze 3 dagen veel informatie mogen geven aan aanstaande ouders, leuke gesprekken met oma’s gehad die zich verbaasden over wat er allemaal veranderd is in al die jaren op babygebied.

Nog even op een rijtje: De wiegen kun je allemaal vinden op onze website. Je vraagt de wiegen aan via het contactformulier passend bij de wieg die je wilt huren. Je vult je gegevens en wensen in en je ontvangt daarna pas een factuur van mij via de mail. Wil je nu een wieg kopen dan kan dat ook bij ons. Dan ga je naar het kopje verkoop wiegen. Mama’s in spΓ© konden met het Holo-Lilo luchtbed even proef liggen op het bed wat onze buren mee hadden genomen. Het Holo luchtbed hebben we nog even in prijs verlaagd op de website omdat veel van jullie er toch nog even over wilde na denken.

Naast ons stond een leuke stand van De Kleine huismuis. Je moet maar altijd geluk hebben met leuke buren op de beurs maar dat waren zij zeker! Achter mij stonden 2 vrolijke dames met cactussen. Zij hebben een leuke winkel in Gouda. Als je er nog eens bent zeker de moeite waard om eens te gaan kijken in hun winkel. Heb ik Via.Β 

vlaggenlijn wieghuren JANATijdens de beurs hebben wij lootjes uitgedeeld aan jullie. In totaal hebben we 9 lootjes getrokken. De winnende lootjes zijn: 823, 585, 660, 317, 631, 857, 322, 819, 820. Zijn jullie in het bezit van dit lootje! Gefeliciteerd! Je hebt een vlaggenlijn gewonnen met de naam van je baby! Je mag ons een mailtje sturen met je gegevens en ter controle een duidelijke foto van het lootje met flyer.Β  Dit mag je sturen naar info@wieghuren.nl of 06-22290482

Voor iedereen die nog geen wiegje heeft of naast de familiewieg toch even het gemak van een co sleeper wilt. Klik dan hier op de link om naar al onze wiegen te gaan. Ook voor het huren van een CUB of bevallingsbad mag je de reservering plaatsten via de contactformulier op de website.

Groetjes Susanne