Wieg Huren – Hoe werkt het?

Wieg Huren – Hoe werkt het?

Maak de keuze van je product. Op onze website staan de producten die je kan huren. Vul het reserveringsformulier in die bij het product staat of rekening je bevallingsbad of CUB gelijk af.

Kies je leverdatum. Op het reserveringsformulier passend bij het product kun je de leverdatum invullen ook kun je gelijk aangeven hoe lang je het product wilt huren.  Andere huurwensen geef je door op dat formulier. Reken je je product online af dan kun je je leverdatum noemen bij het afrekenen.

Factuur betalen. Heb jij de keuze gemaakt om een wieg te huren dan ontvang je van ons zo spoedig mogelijk na het invullen van het reserveringsformulier een factuur per mail. Wil jij een bevallingsbad of baarkruk reserveren dan kun je dit gelijk in orde maken met een online betaling.

Gebruik de wieg zo lang als nodig.  Hebben jij en je baby het fijn met de wieg of co sleeper dan blijf je de wieg lekker huren. Verlengen kan altijd. Huur je een bevallingsbad of CUB dan is de huur 6 weken.

Het product stuur je na gebruik weer terug. Is de wieg niet meer nodig, stuur je wieg dan in de originele doos weer naar ons retour met een retourlabel van DPD. Dit label ontvang je al bij levering.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over jouw specifieke situatie. Neem dan contact met ons op. info@wieghuren.nl of stuur een Whatsapp naar 06-22290482

Waarom huren bij Wieg Huren

Gemak

Je moet al veel spullen aanschaffen voor de komst van je baby. De meeste spullen gebruik je langer dan een half jaar maar een wiegje niet. Een wieg gebruik je in tegenstelling tot je ledikant maar een korte periode. Je baby zal zeker naar een half jaar te groot zijn voor de wieg. Wieg Huren heeft goedgekeurde wiegen.

Goede service

Snelle levering van producten en goede prijsverhouding. Wij denken graag met je mee en Wieg Huren is voorbereid op onverwachte situaties. Aandacht en persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. Bij Wieg Huren gaat je huurperiode pas in op de geboortedag van je baby.

Groot assortiment

Met onze vele jaren ervaring en meer dan 300 verhuurproducten kunnen wij wel zeggen dat wij het grootste verhuur bedrijf van Nederland zijn. Wij hebben voor elk wat wils. Co-sleepers, schommelwiegen, gewone wiegen, tweelingwiegen en houten wiegen. Daarnaast kun je bij ins ook terecht voor het huren van een bevallingsbad of baarkruk

Duurzaam alternatief voor het kopen.

Door het delen van producten ben je heel duurzaam bezig. Op deze manier hoeven er minder producten nieuw worden gemaakt en dat is veel beter voor onze aarde. Je bespaart geld voor jezelf en je spaart het milieu door te huren. Ook bespaar je als kersverse ouder de energie om de producten op te bergen of daarna weer te verkopen. Huren is lekker makkelijk.

Samen op weg naar een mooi leven. 

Wij zien je reservering wel bij ons binnen komen en zullen dan met zorg en aandacht je producten klaar maken.

Voor meer huurproducten, klik hier

susanne rougoor wieg huren