Zendingen naar België en Nederland

Wieg Huren – Hoe werkt het?

Wieg Huren – Hoe werkt het?

Maak de keuze van je product. Op onze website staan de producten die je kan huren. Maak de keuze hoeveel weken je wilt huren. Reken je bestelling snel en gemakkelijk af. Op sommige producten zit een vast aantal weken huur.

Kies je leverdatum. Bij het afrekenen kun je aangeven wanneer je uitgerekend bent. De wiegen leveren wij met week 37 van je zwangerschap. De gekozen huurperiode van bijvoorbeeld 10 weken gaan tellen op de dag van geboorte. Bij tweeling co sleepers of wiegen leveren wij met week 34 van je zwangerschap en gaat de huurperiode in op de dag van geboorte of de dag van thuiskomst. Het bevallingsbad en de CUB- baarkruk ontvang je standaard met week 36.

Betaling. Online betaling met alle banken en ook vanuit België en Duitsland kun je online afrekenen. Met Ideal kun je snel en makkelijk afrekenen. Je betaald alle weken in één keer. Je zit niet vast aan een abonnement.  Verlengen van de huurperiode kan altijd. Je ontvangt dan een losse factuur per mail.

Gebruik de wieg zo lang als nodig.  Hebben jij en je baby het fijn met de wieg of co sleeper dan blijf je de wieg lekker huren. Verlengen kan altijd. Huur je een bevallingsbad of CUB dan stopt de huur 6 weken.

Het product stuur je na gebruik weer terug. Is de wieg, baarkruk of  bevallingsbad niet meer nodig, stuur de wieg dan gratis in de originele doos weer naar ons retour met een retourlabel van DPD. Dit label ontvang je al bij levering. Wil je een NUNKI laken naar ons terug sturen? Ook dan ontvang je al een gratis retourlabel van DHL

Heb je nog vragen of wil je meer weten over jouw specifieke situatie. Neem dan contact met ons op. info@wieghuren.nl of stuur een Whatsapp naar 06-22290482

Waarom huren bij Wieg Huren

Gemak

Je moet al veel spullen aanschaffen voor de komst van je baby. De meeste spullen gebruik je langer dan een half jaar maar een wiegje niet. Een wieg gebruik je in tegenstelling tot je ledikant maar een korte periode. Je baby zal zeker naar een half jaar te groot zijn voor de wieg. Wieg Huren heeft goedgekeurde wiegen.

Goede service

Snelle levering van producten en goede prijsverhouding. Wij denken graag met je mee en Wieg Huren is voorbereid op onverwachte situaties. Aandacht en persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. Bij Wieg Huren gaat je huurperiode pas in op de geboortedag van je baby maar heb je de wieg of co sleepers al wel in huis.

Groot assortiment

Met onze vele jaren ervaring en meer dan 400 verhuurproducten kunnen wij wel zeggen dat wij het grootste verhuur bedrijf van Nederland zijn. Wij hebben voor elk wat wils. Co-sleepers, schommelwiegen, gewone wiegen, tweelingwiegen en houten wiegen. Daarnaast kun je bij ins ook terecht voor het huren van een bevallingsbad of baarkruk

Duurzaam alternatief voor het kopen.

Door het delen van producten ben je heel duurzaam bezig. Op deze manier hoeven er minder producten nieuw worden gemaakt en dat is veel beter voor onze aarde. Je bespaart geld voor jezelf en je spaart het milieu door te huren. Ook bespaar je als kersverse ouder de energie om de producten op te bergen of daarna weer te verkopen. Huren is lekker makkelijk.

Samen op weg naar een mooi leven. 

Wij zien je reservering wel bij ons binnen komen en zullen dan met zorg en aandacht je producten klaar maken.

Voor meer huurproducten, klik hier

susanne rougoor wieg huren