𝑢𝒗𝒆𝒓 𝒐𝒏𝒔

Leuk dat je even wilt kijken met wie je te maken krijgt als je een product gaat huren.

Mijn naam is Susanne Rougoor-Unk, moeder van 3 prachtige meiden. Ik ben getrouwd met Rik mijn man en samen wonen wij in Brummen en mijn leeftijd is 35 jaar.

𝕀𝕂 π”Ύπ•Œβ„• 𝔼𝕃𝕂𝔼 𝔹𝔸𝔹𝕐 𝔼𝔼ℕ 𝕄𝕆𝕆𝕀𝔼 π•Šπ•‹π”Έβ„π•‹ β„•π”Έπ”Έπ•Šπ•‹ ℀𝕀𝕁ℕ/ℍ𝔸𝔸ℝ π•†π•Œπ”»π”Όβ„π•Š

Ik ben bijna 24 uur, 7 dagen per week te bereiken.Β  Net als bij de kraamzorg en je verloskundige is het soms niet te plannen wanneer je baby geboren wordt. Soms hebben aanstaande ouders al een wieg gereserveerd staan maar spoed aanvragen krijgen wij ook veel. Ik werk vanuit huis, dus als je belt kan het zijn dat je wat leuke kindergeluiden hoort op de achtergrond. Susanne Rougoor Wieg Huren

Wat kan je van mij verwachten als je een wieg of product gaat huren.Β  Het meeste contact zal je met mij hebben. Maar ook Rik of Riet nemen soms mijn taken waar. Communicatie gaat over het algemeen via de mail maar het kan ook anders als dat prettiger is. Ik help je graag met mee denken om een juiste keuze te maken met de wieg. Krijg je bijvoorbeeld een keizersnee dan zal ik altijd je even wijzen op de co sleepers die wij hebben.

De wiegen en bedlinnen zijn allemaal schoon en gewassen. De wieg of ander product verpakken wij allemaal netjes en feestelijk in. Het is dus een feestje om de wieg te ontvangen van de postbode.

In 2015 ben ik gestart met Wieg Huren. Een wieg heb je in tegenstelling tot een ledikant niet zo’n lange periode nodig, dat zou gelijk 1 van de redenen kunnen zijn dat je een wieg gaat huren bij ons. Tijdens mijn eerste zwangerschap hebben wij een wieg gekocht. Mozes mand. Noa onze oudste dochter is ter wereld gekomen door middel van een keizersnee. ( Had ik toen maar geweten van het bestaan van co sleepers) Sterre is in 2015 geboren. In de kraamweek wilde ik heel graag een andere wieg. Maar op Marktplaats was niks te vinden in de buurt of op mijn berichten werd niet of nauwelijks gereageerd. Tijdens mijn zoektocht kwam ik al wel tweelingwiegen verhuur tegen en met deze gedachten en mijn zoektocht naar een co sleeper werd ook in 2015 Wieg Huren geboren!
Ondertussen hebben wij meer dan 200 wiegen. Wij hebben verschillende soorten co sleepers voor de verhuur. Je kan denken aan de merken: Chicco, Cozee, Bednest en Troll. Maar ook hebben wijΒ  gewone wiegen, hangwiegen, schommel wiegen en ook tweelingwiegen of 2 losse wiegen voor tweeling baby’s. Wij kunnen je ook helpen als je een bevallingsbad of als je een baarkruk- CUB wilt huren.
Wieg Huren heeft ook een creatieve kant! Heb je die al gevonden? Wij maken boxkleden, boxhoezen, babynesten, vlaggenlijnen en nog veel meer leuks. Deze producten huur je niet maar worden speciaal voor jouw gemaakt voor de verkoop.
In 2017 hebben wij ook een bedrijfsfilm laten maken. Wat was ChloΓ© klein. Rik mijn man en Riet mijn moeder zijn ook te zien in de film.
Als je vragen hebt over 1 van onze producten of iets anders dan mag je altijd contact met ons opnemen
Warme groet
Susanne Rougoor-Unk