Bedlinnen

Hygiëne

Om het materiaal van onze wiegen zo schoon mogelijk te houden, vragen we je het bedlinnen en matrassen zo hygiënisch mogelijk te gebruiken. Alle onderdelen zijn wasbaar en afneembaar wat een maximale hygiëne garandeert. Daarnaast controleren wij elke wieg zorgvuldig en worden onze wiegen altijd schoongemaakt voor dat de wieg bij ons weg gaat.
Wij zorgen tijdig voor vervanging van de materialen, zodat alles altijd in optimale staat verkeerd. De wiegen voldoen aan alle veiligheidseisen.
Bedlinnen
Een set bedlinnen bestaat uit.
1 deken, 1 molton, 1 hoeslaken en 1 lakentje.

De molton, hoeslaken en laken worden standaard wit geleverd. Je kan een setje bedlinnen direct gebruiken op je wieg.

Wassen en strijken

Wij hebben dit al gewassen en gestreken op een  hoge temperaturen en daarmee dood je bacteriën waarmee je besmettingsgevaar voorkomt.

Wij verwachten van de klant dat het bedlinnen ook gewassen weer retour komt en in de juiste kleur zoals aangeleverd.

Kleur van de dekens

De dekentjes hebben soms een kleurtje. Heb je een wens voor het kleur deken geeft dit dan aan ons door.  Je kan een extra set bedlinnen bij ons erbij huren voor €10.50 voor de gehele huurperiode.

De meeste stukken zijn van 100% katoen, soms zijn er jersey hoeslakens. Wil je graag een nieuwe set huren of kopen. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Let bij het wassen erop dat de witte hoeslakens en lakens niet bij je rode broek in komen. 🙂 De dekens kun je het beste na het wassen in de droger doen, dan blijven ze lekker zacht. Heb je geen droger dan droog je ze zoals je gewend bent.

Aersosleep

Je kan bij ons ook een setje aerosleep huren. Je krijgt dan een topper en een hoeslaken. Bij elke reservering kun je dat aangeven.

Matras:

Wieg Huren zal zoveel mogelijk koudschuim matrassen leveren bij de wiegen.

Bij ons huur je de wieg inclusief matras. Wij bekijken altijd de matrassen zorgvuldig en zorgen tijdig voor het vervangen van het matras. Wist je dat je ook een nieuw matras bij ons erbij kan huren. Dit kun je bij elke reservering aangeven als je die wens hebt.

Hygiene en bedlinnen bij wieghuren