Zendingen naar België en Nederland

Bedlinnen

Hygiëne

Om het materiaal van onze wiegen zo schoon mogelijk te houden, vragen we je het bedlinnen en matrassen zo hygiënisch mogelijk te gebruiken. Alle onderdelen zijn wasbaar en afneembaar wat een maximale hygiëne garandeert. Daarnaast controleren wij elke wieg zorgvuldig en worden onze wiegen altijd schoongemaakt voor dat de wieg bij ons weg gaat.
Wij zorgen tijdig voor vervanging van de materialen, zodat alles altijd in optimale staat verkeerd. De wiegen voldoen aan alle veiligheidseisen.
Bedlinnen
Eén set bedlinnen bestaat uit.
1 deken, 1 molton, 1 hoeslaken en 1 lakentje.

De molton, hoeslaken en laken worden standaard wit geleverd. Je kan een setje bedlinnen direct gebruiken op je wieg.

Kleur van de dekens

De dekentjes hebben soms een kleurtje. Heb je een wens voor het kleur deken geeft dit dan aan ons door.  Je kan extra sets bedlinnen huren. Deze huur je voor de gehele huurperiode.

De meeste stukken zijn van 100% katoen, soms zijn er jersey hoeslakens.

Let bij het wassen erop dat de witte hoeslakens en lakens niet bij je rode broek in komen. 🙂 De dekens kun je het beste na het wassen in de droger doen, dan blijven ze lekker zacht. Heb je geen droger dan droog je ze zoals je gewend bent.

Wassen en strijken

Wij hebben dit al gewassen en gestreken op een hoge temperaturen en daarmee dood je bacteriën waarmee je besmettingsgevaar voorkomt.

Wij verwachten van de klant dat het bedlinnen ook gewassen weer retour komt en in de juiste kleur zoals aangeleverd.

Airgosafe.

Je kan bij ons ook een setje airgosafe  huren. Je krijgt dan een topper en een hoeslaken. Bij elke reservering kun je dat aangeven.

Matras:

Wij verhuren zoveel mogelijk koudschuim matrassen bij de wiegen. Deze koudschuim matrassen hebben een hoge veerkracht, goed ademend, ventilerend en een lange levensduur en niet tot nauwelijks kuilvorming. Onze matrassen hebben een dikke matrastijk die gewassen kan worden. Voor de Chicco next 2 Me co sleepers en de Cozee co sleeper gebruiken wij het orgineel matras van Chicco Next 2 Me.

Veilig Slapen:

Wij hebben contact gehad met Veilig Slapen over het gebruik van onze gebruikte matrasjes. Veilig Slapen geeft op de website aan dat het belangrijk is dat een  matras goed in het bedje moet passen. Daarnaast mag het niet te zacht zijn en moet het vlak zijn, dus geen kuilen bevatten. Bij ons huur je de wieg inclusief koudschuim matras en het matras bevat een mooie dikke tijk. Onze medewerkers bekijken altijd de matrassen zorgvuldig en zorgen tijdig voor het vervangen van het matras. De tijk kan in de wasmachine. Wist je dat je ook een nieuw matras bij ons erbij kan huren. Dit kun je bij elke reservering aangeven als je die wens hebt.

Hygiene en bedlinnen bij wieghuren