Om het materiaal van onze wiegen zo schoon mogelijk te houden, vragen we je het bedlinnen en matrassen zo hygiënisch mogelijk te gebruiken. Alle onderdelen zijn wasbaar en afneembaar wat een maximale hygiëne garandeert. Daarnaast controleren wij elke wieg zorgvuldig en worden onze wiegen altijd schoongemaakt voor dat de wieg bij ons weg gaat.
Wij zorgen tijdig voor vervanging van de materialen, zodat alles altijd in optimale staat verkeerd. De wiegen voldoen aan alle veiligheidseisen.
Bedlinnen

1 set bedlinnen bestaat uit: 1 deken, 1 molton, 1 hoeslaken en 1 lakentje. In de wintermaanden ontvang je een extra wafeldeken erbij.

wieg huren deken

De molton,hoeslaken en laken worden standaard wit geleverd. De dekentjes hebben een kleurtje. Heb je een wens voor het kleur bedlinnen geeft dit dan aan ons door.  Je kan een extra set bedlinnen bij ons erbij huren voor €8.50 voor de gehele huurperiode. Ons bedlinnen word voor het naar je toe komt altijd gewassen en gestreken. De meeste stukken zijn van 100% katoen, soms zijn er jersey hoeslakens. Wil je graag een nieuwe set huren of kopen. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij verwachten van de huurders dat het bedlinnen ook gewassen en gestreken weer retour komt.

Wij verwachten van de klant dat het bedlinnen ook gewassen weer retour komt en in de juiste kleur zoals aangeleverd. Let bij het wassen erop dat de witte hoeslakens en lakens niet bij je rode broek in komen. 🙂 De dekens kun je het beste na het wassen in de droger doen, dan blijven ze lekker zacht. Heb je geen droger dan droog je ze zoals je gewend bent.

Aersosleep

Je kan bij ons ook een setje aerosleep huren. Je krijgt dan een topper en een hoeslaken. Bij elke reservering kun je dat aangeven.

Matras: Wieg Huren zal zoveel mogelijk koudschuim matrassen leveren bij de wiegen.

Bij ons huur je de wieg inclusief matras. Wij bekijken altijd de matrassen zorgvuldig en zorgen tijdig voor het vervangen van het matras. Wist je dat je ook een nieuw matras bij ons erbij kan huren. Dit kun je bij elke reservering aangeven als je die wens hebt.

Nieuwe wieg huren of een wieg kopen.

Wil je graag een hele nieuwe wieg huren. Geef dit aan ons door en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Je kan ook nieuwe of 2de hands wiegen bij ons kopen.

Hygiene en bedlinnen bij wieghuren