Bevallingsbad huren

Bevallingsbad huren voor jouw aanstaande bevalling? Huur een bevallingsbad bij Wieg Huren! Wieg Huren staat voor jou klaar met alles wat je nodig hebt voor de bevalling en de kraamperiode die volgt. Het aanschaffen van een bevallingsbad is waarschijnlijk iets wat je niet snel zult doen. Je gebruikt hem misschien maar één keer en de aanschaf is vrij prijzig. Het is wel wenselijk om er één te hebben voor de bevalling. Bij ons kun je daarom een bevallingsbad en andere benodigde babyproducten huren, voor zo lang jij het nodig hebt. Daarna kun je het gewoon weer naar ons terugsturen.

Als je bij ons een bevallingsbad huurt, krijg je deze in week 36 van de zwangerschap. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je het bad op tijd binnen hebt. Je hebt dan ook nog tijd om alles rustig door te lezen en te bekijken, zodat je goed voorbereid de bevalling in kunt gaan.

Bevallingsbad huren bij Wieg Huren

  • Duurzaam concept;
  • Persoonlijk contact;
  • Maatwerk: alles wordt op tijd geleverd, de huurperiode is gemakkelijk te verlengen;
  • Je huurt een persoonlijke bevalhoes;
  • Scherp geprijsd.

Waarom een bevallingsbad?

Er zijn diverse redenen waarom een bevallingsbad de bevalling gemakkelijker maakt. In water ben je gewichtsloos, waardoor het aannemen van diverse posities makkelijker gaat. Verder rekt het perineum ook langzamer op. Hierdoor is de kans op scheuren of een knip kleiner. Doordat het warme water ontspannend werkt, maken jouw hersenen endorfine aan. Dit werkt pijnstillend, zodat je weeën gemakkelijker op kunt vangen.

bevallingsbad huren

Zoals je leest, zitten er veel voordelen aan een bevalling in een bevallingsbad. Het is echter een dure aanschaf als je een bevallingsbad wilt kopen. Daarom is een bevallingsbad huren dé oplossing. Wij zorgen er voor dat het bad tijdig bij jou in huis is, zodat je alles goed voor kunt bereiden. Het bevallingsbad is van alle gemakken voorzien, zoals een zitje, een opblaasbare bodem en handvaten. Ook is een bekerhouder aanwezig, zodat een fles water binnen handbereik is.

De veiligheid van een bevallingsbad

Het klinkt misschien niet veilig om te bevallen in het water. Maar het tegendeel bewijst. Bevallen in bad is namelijk even veilig als een gewone bevalling. Verschillende onderzoeken wijzen zelfs uit dat er bij bevallen in bad niet meer problemen ontstaan dan bij andere bevallingen. Het is wel belangrijk dat het bad aan een aantal eisen voldoet, zoals bijvoorbeeld de temperatuur van het water. Deze mag niet warmer zijn dan 37,7 graden.

Daarnaast moeten jij en je baby gezond zijn. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je baby tijdens de bevalling in het bevallingsbad water binnen krijgt. Het warme water zorgt er namelijk voor dat de ademhaling van de baby tijdelijk wordt geremd. Maar dit is geen reden voor paniek! De baby krijgt namelijk nog zuurstof via de navelstreng. De verloskundige begeleidt jou tijdens het bevallen in bad. Zij zal er ook op toezien dat alles veilig en ontspannen verloopt.

Overige artikelen huren

Bij Wieg Huren kun je voor veel meer artikelen terecht dan enkel een bevallingsbad. Een baby groeit hard, waardoor het vaak gunstiger is om een wieg te huren. Als je jouw baby de eerste weken dicht bij wilt houden, is een co-sleeper huren een goede optie. Een co sleeper is een wiegje dat je aan je eigen bed zet. Dit is een veilige manier om je baby te laten slapen. Er is namelijk een veel minder groot risico op wiegendood. En doordat je baby een eigen bed heeft, met eigen beddengoed, is de kans op verstikkings- en oververhittingsgevaar ook een stuk kleiner. Daarnaast is je baby lekker dichtbij. Je hoeft niet je slaapkamer uit om te kijken of alles goed gaat, en om de baby te voeden. De co-sleeper kun je bij ons huren. Wij zorgen er voor dat alles tijdig geleverd wordt. Wil je een artikel een langere periode huren dan normaal? Dat is ook mogelijk bij ons. Ook kun je bij ons een CUB huren, dit is een opblaasbare baarkruk voor de bevalling van jouw kleintje.

Een bevallingsbad huren aanvragen

Via onze website kun je direct de huur van een bevallingsbad aanvragen. Ook voor de huur van andere artikelen kun je direct een aanvraag doen. Heb je nog vragen of kun je iets niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doe je door te bellen of een WhatsApp te sturen naar 06 – 222 904 82. Je kan natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info@wieghuren.nl

Bekijk hier de huurproducten.