Bevallingsbad huren

Ben jij in verwachting van een baby en wil je een bevallingsbad huren voor de bevalling? Wieg Huren staat voor jou klaar met alles wat je nodig hebt voor de bevalling en de kraamperiode. Het aanschaffen van een bevallingsbad is waarschijnlijk iets wat je niet snel zult doen, maar het is wel wenselijk om er één te hebben voor de bevalling. Bij ons kun je daarom de benodigde babyproducten huren, voor zo lang jij het nodig hebt. Daarna kan het gewoon weer terug.

Als je bij ons een bevallingsbad huurt, krijg je deze in week 36 van de zwangerschap. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je het bad op tijd binnen hebt. Je hebt dan ook nog tijd om alles rustig door te lezen en te bekijken, zodat je goed voorbereid de bevalling in kunt gaan.

Bevallingsbad huren bij Wieg Huren

  • Duurzaam concept;
  • Persoonlijk contact;
  • Maatwerk: alles wordt op tijd geleverd, de huurperiode is gemakkelijk te verlengen;
  • Je huurt een persoonlijke bevalhoes;
  • Scherp geprijsd.

Waarom een bevallingsbad?

Er zijn diverse redenen waarom een bevallingsbad de bevalling gemakkelijker maakt. In water ben je gewichtsloos, waardoor het aannemen van diverse posities makkelijker gaat. Verder rekt het perineum ook langzamer op. Hierdoor is de kans op scheuren of een knip kleiner. Doordat het warme water ontspannend werkt, maken jouw hersenen endorfine aan. Dit werkt pijnstillend, zodat je weeën gemakkelijker op kunt vangen.

Bevallingsbad

Zoals je leest, zitten er veel voordelen aan een bevalling in een bevallingsbad. Het is echter een dure aanschaf als je een bevallingsbad wilt kopen. Daarom is huren dé oplossing. Wij zorgen er voor dat het bad tijdig bij jou in huis is, zodat je alles goed voor kunt bereiden. Het bevallingsbad is van alle gemakken voorzien, zoals een zitje, een opblaasbare bodem en handvaten. Ook is er een bekerhouder zodat een fles water binnen handbereik is.

Overige artikelen huren

Bij ons kun je voor veel meer spullen terecht dan enkel een bevallingsbad. Een baby groeit hard, waardoor het vaak gunstiger is om een wieg te huren. Als je jouw baby de eerste weken dicht bij wilt houden, is een co-sleeper een goede optie. Ook deze kun je bij ons huren. Wij zorgen er voor dat alles tijdig geleverd wordt. Wil je iets een langere periode huren dan normaal? Dat is ook mogelijk bij ons.

Vraag een bevallingsbad aan

Via onze website kun je direct een bevallingsbad aanvragen. Ook voor de andere artikelen kun je direct een aanvraag doen. Heb je nog vragen of kun je iets niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doe je door te bellen of een WhatsApp te sturen naar 06 – 222 904 82. Je kan natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info@wieghuren.nl.