Zomerperiode levering 1 a 3 werkdagen

Overige huur artikelen

Sommige baby spullen heb je maar een korte periode nodig. Een babyuitzet is al erg uitgebreid en dan is iets huren een mooie duurzame manier. Het kan ook zijn dat je een babyproduct eerst eens wilt testen of het wel het product voor jou en jouw baby is. Neem eens bij onze baby uitzet artikelen

Wij verhuren van en voor topmerken. Tula Free To Grow, Holo-Lilio, Fedde&Kees, Cuddl, Elle Tens en nog veel meer.

Huur nu jouw baby uitzet.

Huur nu jouw wiegjes

Ben je al bevallen en wil je direct graag wiegen ontvangen? Neem dan direct contact met ons op zodat alles snel geregeld kan worden. Wij zorgen er voor dat de wieg tijdig bij jou bezorgd wordt. Heb je nog vragen? Dan kun je gerust contact met ons opnemen door te bellen naar 06 - 222 904 82 of stuur een e-mail. Wij beantwoorden graag jouw vragen.

Hoeveel geld kost een baby uitzet.
Het Nibud heeft berekend dat je voor een babyuitzet gemiddeld € 1.836,- betaalt. Dit is een behoorlijk bedrag waar van wij kunnen snappen dat je er van schrikt. In het bedrag van de baby uitzetlijst is meegenomen de kamerinrichting, de eerste maanden aan kleren, verzorgingsproducten voor je baby.
Door spullen te delen, hergebruiken of huren zal het bedrag van stukke naar beneden gaan.
Wat heb je nodig voor een baby

De eerste periode heb je een aantal dingen nodig. Het is handig om een lijstje te hebben waar je je baby uitzet op kan afvinken. Denk aan een babybadje of tummytub, kruiken, hydrofieldoeken, thermometer, luiers, aankleedkussen (misschien wel van Cuddl) Wil je een volledige lijst klik dan hier Babyuitzet lijst.

Waar kan ik babyspullen kopen/huren

Je kan op veel plekken lekker gaan winkelen voor je baby. Je kan naar grote babyspeciaal zaken waar ze je alles kunnen vertellen over de babyproducten. Maar een kleine winkel bij je in het dorp of stad is ook super leuk en misschien net weer wat anders. Heb je het financieel niet zo breed dan helpt Stichting Babyspullen je aan een mooi compleet pakket van je babyuitzet. Alles nieuw kopen is echt niet nodig. Veel spullen kunnen echt nog wel een ronde mee. Huur je babywiegje bij wieg huren dat bespaart je al weer wat geld.

Wieg Huren goedkope - duurzame babyproducten huren

Door het huren van jouw babyspullen geef je de producten een 2e leven. Je bespaart tot wel 70%. Dat is leuk voor jouw portomonnee maar het helpt ook de natuur. 100% betrouwbaar met schone en veilige babyproducten.  Merken zoals Chicco Next 2 Me, Cozee Tutti Bambini, Bednest, Birth Pool in a box voor een lage prijs.

Babyuitzet huren