Massage bij Suus in Brummen

zwangerschapsmassage brummen wieg huren

Zwangerschaps Massage van Suus in Brummen

Het zal op beperkte dagen en tijden zijn. Neem even contact met mij. 06-22290482 

Ontspanningsmassage

30 minuten €30. Nek, rug en schouder massage, ook als je zwanger bent

60 minuten €50,-  Geheel: Rug, benen achter, ook voor zwangerschapsmassage

Duo massage van 55 min voor  € 95,- ( Binnenkort mogelijk) 

Cupping massage of de cup toevoegen tijdens een massage is mogelijk, geen meerprijs. Hotstone massage is nu niet mogelijk.

Heerlijk even ontspannen!

Even kort voorstellen.

Mijn naam is Susanne en ik woon in Brummen. In 2017 heb ik mijn diploma’s behaald voor massages. In de foto’s laat ik ze voorbij komen. De praktijkruimte is in ons bedrijfspand van Wieg Huren. Op het moment zijn we deze aan het klaar maken van de ruimte. Toilet is aanwezig. Deze combinatie is erg leuk!

Een ontspanningsmassage of zwangerschapsmassage heeft voordelen!

Waarom zou ik eigenlijk een massage of zwangerschapsmassage nemen? Je zal er nog verbaasd over zijn hoeveel voordelen een massage/zwangerschapsmassage eigenlijk heeft. Woon je in de buurt van Brummen kom dan gerust een keer bij mij kennis maken.

  1. Ontspanning. Door de huid intensief aandacht te geven en de huid en spieren te masseren werkt dit ontspannen voor lichaam en geest.
  2. Lekker in je vel. Heb je een drukke baan of heeft je klachten in je nek dan kan een massage alles weer lekker los maken en zit je beter in je vel. Zwangerschap: Als je in het tweede trimester last krijgt van je rug en benen kan een massage verlichting bieden. In het derde trimester kun je dankzij de snel groeiende baby ook last krijgen van bekken en schouders. Een massage is dan een prima uitkomst.
  3. Versterkt immuunsysteem. Door een ontspannende massage wordt je immuunsysteem versterkt waardoor je minder vatbaar bent voor ziekten.
  4. Beter slapen. Zwangere vrouwen die regelmatig gemasseerd worden slapen beter en hebben minder last van rusteloze benen.
  5. Minder stress. Massages verminderen de aanmaak van cortisol (het stresshormoon) in de hersenen waardoor je dus minder stress hebt.
  6. Afvalstoffen sneller kwijt. Tijdens een zwangerschapsmassage verbetert je bloedcirculatie en je lymfenstelsel wordt gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen sneller door je lichaam worden vervoerd.
  7. Verlichting bij spataderen. Dankzij de massage krijg je een betere doorbloeding, wat verlichtend kan werken bij spataderen.
  8. Minder kans op te vroeg geboren baby. Onderzoek heeft laten zien dat vrouwen die regelmatig een zwangerschapsmassage kregen minder vaak een vroeggeboren baby kregen in vergelijking tot een groep zonder massages. Ook was de kans op een te lichte baby kleiner.

Speciale zwangerschapsmassagetafel.

Vanaf week 14 van je zwangerschap kun je bij ons een zwangerschapsmassage boeken. Wij beschikken over een speciale zwangerschapsmassagetafel. Deze heeft een uitsparing voor je buik en borsten. Zo kun je op je buik liggen! Wil je liever op de rug of zij liggen dan kan dat ook en wil je niet je buik gemasseerd hebben dan leggen we de aandacht meer op de rug of benen. Zijn er klachten bespreek deze eerst met je verloskundige of gynaecoloog.

Tip: Neem je nagellak mee! Aan het einde van je zwangerschap kan je moeilijk zelf nog je nagels lakken. Ik doe het graag even voor je!

Ik kan ook op locatie komen. Bijvoorbeeld bij een feestje of  babyshower. Ben je niet in staat om naar Brummen te komen dan kom ik graag naar je toe.

 

zwanerschapsmassage foto
duo massage Suus en Nina

Massage

Rebozomassage: Deze massage techniek komt uit Mexico. Met deze massage werk je met een Rebozo doek. Het is een super fijn massage techniek die je kan inzetten tijdens je zwangerschap voor ontspanning maar ook heel goed tijdens je bevallen. Als je dit wilt leren, leer ik ze je aan en kan je de doek voor een periode huren! Ben jij al bekend met het sluitingsritueel. Bijzonder en mooi om eens mee te maken na een periode. Dat kan bijvoorbeeld zijn na je zwangerschap maar ook na een andere moeilijke periode. Je sluit die periode af!

Wat is een duo- massage? 
Een duo-massage is een massage met 2 personen in dezelfde ruimte. Bijvoorbeeld jij en je partner, vriend of vriendin, familielid. De massagetafels staan naast elkaar en de masseurs masseren redelijk synchroon, zodat je dezelfde beleving ervaart. Er is 1 tafel speciaal voor een zwangere vrouw. 
 Dus het ook mogelijk om samen met een zwangere vriendin een massage te plannen!😊

Keuze uit:
-Ontspanningsmassage
– Zwangersschapsmassage
– Nek schouder rug massage

Kom samen met je partner of vriendin en boek een duo-massage voor maar € 75 voor 45 min.

WIL JE EEN MASSAGE BOEKEN. GEBRUIK DE WHATSAPP KNOP OP DE PAGINA.