Zendingen naar België en Nederland

Creatief

Welkom aan de creatieve kant van Wieg Huren. Deze producten maken wij graag voor je en zijn voor de verkoop.

Creatief Wieg Huren maakt alles zelf. Te denken aan kraamkado’s, boxkleden, boxhoezen, babynesten, vlaggenlijnen. Wij maken alles op bestelling en naar jullie wensen. Je hebt altijd persoonlijk contact met 1 van onze medewerkers.

♥ altijd persoonlijk contact

♥ wij werken het meeste met 100% katoen.

♥ wij hebben een ruime keuze uit stoffen.

♥ onze levertijd is 4-14 dagen.

♥  Creatief Wieg Huren werkt vanuit huis. Wij beschikken niet over een winkel. Maar als je in de buurt woont mag je langs komen!

♥  mocht je zelf een leuk idee hebben dan staan wij daar voor open.

♥  creatief@wieghuren.nl 

Gemaakte producten kunnen niet retour worden genomen. Wij maken alles in overleg met de klant.

Uit welke kleuren boxhoes kan ik kiezen

Katten uit de box houden

Op het moment maken wij veel boxhoezen van zeil. Deze kun je makkelijk afnemen. Boxhoezen van stof kan natuurlijk ook altijd gemaakt worden. In overleg met jou bepalen we de kleur van je boxhoes. Per seizoen wisselen de kleuren die wij op voorraad hebben. Geef gerust je wens door en wij kijken samen met jou naar je wensen.

Tweeling voedingskussen

Wij maken met de hand deze mooie tweeling voedingskussens. Je kan je eigen kussen samenstellen. Geef je wens of kleur door aan ons. Met EPS parels wordt het kussen gevuld. Dit zijn kleine parel korrels en deze voelen zacht en stevig aan. Ze vormen naar het lichaam. De voedingskussens kun je gebruiken voor borstvoeding en/of flesvoeding.

Losse hoezen voor een tweeling voedingskussen zijn bij te bestellen.

Boxhoes - voedingskussen tweeling retour

Wij maken de boxhoes om je katten uit de box te houden op maat. Deze is naar jou wens gemaakt en past om jullie box. Wij kunnen de boxhoes niet terug nemen.

Voedingskussen voor tweeling. Deze maken wij naar wens. Het tweelingvoedingskussen is speciaal gemaakt voor jullie. Deze kan daarom niet retour worden genomen.

Waar een tweelingvoedingskussen - boxhoes kopen

Je hebt veel verschillende soorten aanbieders op het gebeidt van voedingskussens. Bij ons kun je je eigen voedingskussen of boxhoes samenstellen. Wij maken het zelf met de hand. Geef je wens door bij Wieg Huren. Het contact loopt via Riet. Zij maakt de boxhoezen en de tweeling voedingskussens om je tweeling mee te voeden.

wieg huren