Zendingen naar België en Nederland

Houten wiegen

Wieg huren bij Wieg Huren

  • Duurzaam concept;
  • Persoonlijk contact;
  • Maatwerk (op tijd geleverd, huurperiode gaat in op de geboortedag van de baby, makkelijk verlengen);
  • Mogelijkheid tot nieuw matras huren;
  • Goede samenwerking met leveranciers;
  • Scherp geprijsd.

Via onze website kun je direct contact met ons opnemen voor de huur van een co sleeper. Zoek de wieg die jij wilt huren, neem contact met ons op en krijg de wieg op week 37 van je zwangerschap in huis. Vragen? Ook dan kun je contact opnemen!

Wat is een wieg?

Een wieg is bedoeld voor de eerste weken/maanden voor je baby. De wieg plaats je vaak bij de ouders op de slaapkamer. Rooming in wordt dat genoemd. Dicht bij je baby slapen is fijn en belangrijk. Je kan snel reageren op je baby. Heeft hij honger dan kun je daar gelijk op reageren. Je baby hoeft zich niet tot huilend toe te melden. Is hij zijn speentje kwijt dan kun je die zonder dat het je veel energie kost terug geven omdat je dicht bij bent.

Voor veel baby's is een ledikant veel te groot om in te liggen en op de meeste ouderlijke slaapkamers is geen plek voor een ledikant. Een ledikant plaats je op de babykamer.

Je kan bij Wieg Huren een wieg huren. Deze wieg huur je met (nieuw) matras en eventueel bedlinnen, Nunki laken of kruikjes. Bij ons ben je verzekerd van een schone en veilige wieg. Alles wat je nodig hebt voor het veilig gebruik van de wieg zit bij de wieg. Wij hebben over het verhuren van onze producten en matrassen contact gehad met Veilig slapen.

Het huren van een wieg

Via onze website kun je zeer eenvoudig een wieg huren. Wij bieden diverse merken wiegen aan, waaronder van Bopita wieg. Bij de verschillende artikelen die op de website staan, kun je alle benodigde informatie omtrent de wieg lezen, en zie je de prijzen.

Veiligheidseisen van de wieg

Alle wiegen voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN 1130:199. Zo is het voor een veilig gebruik van een wieg belangrijk dat de spijlen van de wieg op een veilige afstand van elkaar zitten.

Huur nu jouw wieg

Wil je een wieg huren zodat je ’s nachts dicht bij jouw baby bent? Neem dan direct contact met ons op zodat alles snel geregeld kan worden. Wij zorgen er voor dat de wieg tijdig bij jou bezorgd wordt. Heb je nog vragen? Dan kun je gerust contact met ons opnemen door te bellen naar 06 - 222 904 82 of stuur een e-mail. Wij beantwoorden graag jouw vragen.

Klik hier voor meer huurartikelen.

Waarom wieg nodig

Een wieg is een veilige slaapplek voor je baby vanaf geboorte tot een leeftijd van 3 – 6 maanden. Met de leeftijd van 6 maanden past je baby hoogstwaarschijnlijk niet meer in de wieg. Een wieg zet je ook makkelijk bij jouw als ouder op je slaapkamer. Een ledikant is daar vaak te groot voor.

Waarom wieg ipv ledikantje

Het gebruikt van een wieg is voor de eerste maanden prettig voor je baby. Een wieg past qua voormaat beter bij je baby. Je baby verzuipt letterlijk in een ledikant. Ledikant is veel te groot voor je baby. Met een wieg geef je je baby geborgenheid die ze zo nodig hebben na de geboorte.

Waar wieg kopen/huren

Het aanschaffen van een wieg kan duur zijn. Als je een wieg gaat huren ben je voordeliger uit en na het gebruik heb je geen oplslag ruimte nodig of eindeloos de wieg te koop hebben staan. Bij wieg huren is er een ruim aanbod van veilige wiegen

Hoeveel maanden baby in wieg

Je baby kan gelijk vanaf de geboorte in de wieg worden gelegd. Een wieg is een veilig en knus slaapplekje voor je baby. Je baby zal t/m een leeftijd van 3 – 6 maanden in de wieg passen.

Houten wieg, wit Bopita