Bevallen met een baarkruk

baarkruk huren wieg huren

Natuurlijke manier bevallen

Natuurlijke bevallingen worden steeds populairder, en geboorte stoelen of baarkrukken spelen een belangrijke rol in het ondersteunen van deze natuurlijke geboorteprocessen.

Wat is een baarkruk?

Een geboortekruk, ook wel bekend als een baarkruk, is een ergonomisch ontworpen poef die de positie van de barende vrouw optimaliseert en het geboorteproces vergemakkelijkt.

Onze geboortekrukken zijn zorgvuldig vervaardigd met het comfort en de veiligheid van de moeder in gedachten. Ze bieden een stabiele en veilige zitplaats, waardoor vrouwen tijdens de bevalling een actieve en comfortabele positie kunnen aannemen. Het gebruik van een geboortekruk bevordert een natuurlijke houding, waardoor de zwaartekracht op een gunstige manier kan bijdragen aan het bevorderen van de vorderingen van de bevalling.

baarkruk huren wieg huren

De baarkruk heeft als merknaam:  CUB – Comfortable Upright Birth

Waar kun je de baarkruk gebruiken?

Wat maakt onze baarkrukken uniek? Bij Wieg Huren huur of koop je baarkrukken van hoogwaardig materiaal die voldoen aan strenge normen voor duurzaamheid en hygiëne. Verder zijn ze verstelbaar in hoogte en aanpasbaar in elke situatie.

Baarkruk cub hurenLees hier. De 10 voordelen van een baarkruk bij je bevalling.

Baarkruk tijdens thuisbevalling en ziekenhuis

Je gebruik de CUB op bed of naast je bed. Je kan de baarkruk meenemen onder de douche. Schroom niet om de baarkruk mee te nemen naar het ziekenhuis. Je eigen spullen meenemen geeft jou een vertrouwd gevoel wat je bevalling comfortabel maakt tijdens je bevalling.

Baarkruk

Verticale houding.

Een verticale houding aannemen tijdens het geboorteproces is echt aan te raden.  Bewegen, vaak veranderen van houding is echt fijn om te doen als je gaat bevallen. Dit kan de ontsluiting bevorderen

baarkruk zijkant CUBLees ook: Hoe kan een baarkruk helpen bij een natuurlijke bevalling 

Natuurlijke geboorte

Met de stijgende interesse in natuurlijke geboorte is het gebruik van geboortekrukken een waardevolle aanvulling op de opties die beschikbaar zijn voor aanstaande moeders. Onze geboortekrukken bieden niet alleen fysieke voordelen, maar ook emotionele ondersteuning door vrouwen in staat te stellen de regie over hun bevalling te nemen.

Baarkruk huren of kopen

Kies je baarkruk om te huren of te kopen. Beide optie zijn prima. Met huren heb je de baarkruk 6 weken in huis. Levering met week 36 van je zwangerschap en je stuurt de baarkruk weer gratis retour na je bevalling. Ga je bevalling van een tweeling en wil je graag gebruik maken van een baarkruk. Wij leveren bij een tweelingzwangerschap de baarkruk met week 34 van je zwangerschap.

Kies voor het comfort, de veiligheid en de natuurlijke benadering van bevallen met onze baarkrukken. k de voordelen van een geboorteproces dat wordt ondersteund door een ergonomisch ontworpen, betrouwbare geboortekruk die voldoet aan de behoeften van moderne moeders.