De wieg huren op geboortekaartje

Zwanger wieg huren

De wieg huren op geboortekaartje

Wanneer moet ik de huurperiode van de wieg in laten gaan. 

Deze vraag kwam steeds vaker terug en wij snappen deze vraag. Je weet immers niet wanneer je gaat bevallen. Wij hebben daar nu een heel mooi antwoord op.

Huur de wieg op geboortekaartje.

Je ontvangt de wieg dan op de dag dat je 37 weken zwanger bent in huis. De wieg kun je dan vast in elkaar zetten en helemaal klaar maken voor je kleintje. Op deze manier heb je de wieg op tijd in huis en hebben jullie als aanstaande ouders geen zorgen of de wieg wel op tijd klaar staat. De wieg huur je dan voor minimaal 10 weken.

Tweeling zwangerschap

Ben je in verwachting van een tweeling en huur jij minimaal 10 weken een wieg of wiegen dan ontvang je de wiegen met week 36 in huis. Zijn er andere wensen laat het ons weten.

Ik ben bevallen

Ben je bevallen dan stuur je ons een geboortekaartje en wij passen de huurperiode aan. Een geboortekaartje mag je sturen naar

Wieg Huren

De Dele 3, 6971 HC Brummen

Klopt het dat op de factuur al een begin en een eind datum staat” 
Ja; Op de factuur staat de leveringsdatum + het aantal weken dat je huurt. Als het kaartje bij ons binnen is via de post veranderen wij de  huurperiode.

 

Compleet een wieg huren.

Wieg Huren verzorgt je een complete wieg. De wieg wordt altijd gereinigd en goed gecontroleerd voor het naar je toe komt. De wieg huur je inclusief matras en een setje bedlinnen. Wil je graag een nieuw matras huren, kruiken of een 2e set bedlinnen dan is dat allemaal mogelijk. Het bedlinnen kun je direct gebruiken voor je baby. Wij hebben dit al voor je gewassen en gestreken.

Vragen?

Heb je vragen dan mag je altijd contact met ons opnemen.

Wieg Huren

06-22290482

info@wieghuren.nl