Het Geboorte Event

co sleeper huren

Op deze bijzondere plek ontmoet je ondernemers die hun passie en werkervaring met elkaar delen. Ze staan ​​klaar om jou en je baby te ondersteunen in jullie groeiproces. Hier vind je voornamelijk vrouwen die werken vanuit hun intuïtie en gevoel, en die zich persoonlijk inzet voor jou, je baby, je gemeenschap, de natuur en onze planeet.

Samen bundelen we onze krachten om jou op een persoonlijke manier te inspireren, bewust te maken en vertrouwen te geven tijdens je zwangerschap, de geboorte en de beginfase van het moederschap. Dit doen we vanuit onze innerlijke wijsheid, als vrouwen. Wij luisteren naar jouw behoeften en bieden prachtige producten aan. Bovendien begeleiden we je op je reis naar zelfontdekking en het omarmen van je vrouwelijke essentie.

Agenda van Het Geboorte Event

We kijken uit om jou persoonlijk te ontmoeten. Dat kan tijdens onze live-evenementen op verschillende locaties in het land die worden georganiseerd door Het Geboorte event. Bekijk de evenementenpagina om te zien wanneer wij bij jou in de buurt zijn.

Agenda

  • Geboorte Event, Den Bosch 15 november
  • Geboorte Event, Breda 30 november
  • Geboorte Event, Arnhem 9 januari
  • Geboorte Event, Eindhoven 17 januari
  • Geboorte Event, Sittard-Geleen 26 januari
  • Geboorte Event, Nijmegen 27 februari
  • Geboorte Event, Dordrecht 6 maart
  • Geboorte Event, Zeist 2 april

Wieg Huren zal aanwezig zijn op Het Geboorte Event in Arnhem, Geboorte Event in Nijmegen en hopelijk nog op veel meer plekken! Ik hoop je daar te zien en kennis met je te maken.

Geboorte markten.

Ik weet zelf nog dat er voor de Coronatijd veel geboorte markten waren door heel het land en vooral in de ziekenhuizen. Helaas heeft de Corona tijd dit doen veranderen. Er is weinig meer overgebleven van deze leuke geboorte markten. Als aanstaande ouders kon je je laten informeren over de bevalling in het ziekenhuis. Daarnaast waren er leuke kraampjes om te bezoeken.

Ondernemers geboorte Event

Wil je graag meer weten over de ondernemers van Het Geboorte Event dan zou ik je zeker aanraden om even op deze link te klikken Het Geboorte Event.nl

Contact Wieg Huren

Heb je na het lezen nog vragen over het huren van een co sleeper of over het huren van een baarkurk of andere vraag. Mail ons gerust even info@wieghuren.nl