Ik weet niet wanneer ik beval?

reserveer-je-wieg-op-tijd

Ik weet niet wanneer ik beval?

Vind je het lastig om in te schatten wanneer je de huurperiode moet laten in gaan van de wieg?

Dat is ook moeilijk te zeggen. Daarom kun je op verschillende manieren bij ons huren. Maar wees wel ruim op tijd met het aanvragen van je wieg. Ben jij een type dat graag alles klaar wilt hebben staan met 37 weken. Alles gewassen en alles in huis dan is het aan te raden om ook de wieg met 37 weken in huis te hebben staan. Wat dan wel kan gebeuren is dat de wieg dan 2 weken leeg staat en daar betaal je wel voor. Een optie is dan om de wieg op geboortekaartje te huren. Dat betekent dat je de wieg zonder korting huurt en dan komt deze met week 37 in huis. Je hebt dan de tijd om de wieg rustig in elkaar te zetten. De huurperiode van minimaal 8 weken gaat pas in op de geboortedag van je baby! Zo betaal je nooit te veel voor je wieg.

Je kan ook de wieg met week 40 laten komen en als je eerder weeën krijgt dan kun je ons dat laten weten en dan komt de wieg z.s.m je kant op. Let wel op feestdagen, weekenden en eventuele vertragingen met de post.

Wat ook nog een optie is om de wieg op afroep te laten komen. Dat betekent dat alles van te voren is geregeld met de wieg en de factuur is betaald en dat wij wachten op een berichtje dat de weeën zijn begonnen of dat de baby is geboren en de wieg mag komen. Ook hier moet je op letten op feestdagen, weekenden en eventuele vertragingen met de post.

Soms hebben wij actie’s met de wiegen dat de wieg geleverd wordt met 37 weken en ook nog eens met een leuke korting. Zie je een mooie actie en wil je daar gebruik van maken, reserveer dan gelijk de wieg. Voor de maand juni en juli is bijna alles verhuurd! Wees ruim op tijd met je aanvraag.

Ook schuiven of verlengen is geen probleem.

Kom je er toch niet uit en wil je even met mij daarover sparren dan mag je ons bellen op nummer 06-22290482