De winnaar van Bolle buiken & kleine koters.

beurzen

De winnaar van Bolle buiken & kleine koters.

Afgelopen zaterdag waren wij met Wieg Huren in Kampen. Er was een leuke baby beurs. Bolle buiken en kleine koters beurs!  Leuke mensen gesproken en tips en adviezen kunnen geven over het gebruik van wiegen en bevallingsbaden. Ook waren jullie dol op de babynestjes. Mocht je nog interesse hebben in 1 van de babynesten laat het ons weten en anders maken wij met alle liefde een nieuwe voor je.

Tijdens de beurs hebben wij lootjes uitgedeeld. Pak je lootje erbij. Heb jij lootje 249?! Gefeliciteerd! Wij gaan een vlaggenlijn met naam voor je maken! Je mag ons even mailen.

Tijdens de beurs hebben wij zelf nog een leuk product gekocht bij Patra’s Brandmerk. Het cadeau viel in de smaak bij mijn moeder. Ook ben ik even een praatje gaan maken met Doula Tinka. Wat een prachtig beroep heeft zij. In de toekomst is dat ook zeker iets wat ik wil overwegen. Maar voor nu heb ik daar geen ruimte voor. Ben jij bij onze buurvrouw geweest,Marjolein de Jong van Draagmijdichtbij Vol enthousiasme kan ze vertellen over het dragen van je baby. Echt een aanrader als je een draagconsult wilt.

Wij hebben een leuke dag gehad.