Zendingen naar België en Nederland

Co sleeper huren voor jouw baby

Co sleeper huren die aan al jouw wensen en de veiligheidseisen voor jouw kindje voldoet? Met een co sleeper kun jij jouw pasgeboren baby ’s nachts heerlijk dichtbij houden. Dit is niet alleen handig voor de nachtelijke voedingen, maar ook nog eens prettig voor jou omdat je baby binnen handbereik is. Door middel van een co sleeper hoef je niet bang te zijn dat je bijvoorbeeld bovenop jouw baby rolt tijdens het slapen. Jouw baby slaapt in zijn of haar eigen bedje, dat aan jouw bed vast zit. Bekijk het ruime assortiment co-sleepers op onze website!

Huurperiode begint op de geboortedag van je baby. Wiegje heb je al wel in huis met week 37 van je zwangerschap.

Co sleeper huren bij Wieg Huren

  • Duurzaam concept;
  • Persoonlijk contact;
  • Maatwerk (op tijd geleverd, huurperiode gaat in op de geboortedag van de baby, makkelijk verlengen);
  • Mogelijkheid tot nieuw matras huren;
  • Goede samenwerking met leveranciers;
  • Scherp geprijsd.

Co sleeper huren bij Wieg Huren

De aanschaf van een co sleeper kan vrij prijzig zijn, daarom is het een goede optie om een co sleeper te huren. Zodra je het bed niet meer nodig hebt, gaat deze gewoon weer terug naar Wieg Huren. Je hebt bij ons altijd een zorgeloze huurperiode, zodat jij van je pasgeboren baby kunt genieten. De gehuurde wieg wordt geleverd in week 37 van jouw zwangerschap.

Wat is een co sleeper?

cozee huren

Een co sleeper is een wieg die je aan 1 kant open kan zetten. Op die manier kun je de co-sleeper tegen je eigen bed aanschuiven. Voordeel van een cosleeper is dat je ’s nachts eenvoudig je baby kan verschonen en voeden zonder dat je daarvoor het bed uit hoeft. Je baby is dicht bij je in de buurt en ligt toch veilig in een eigen cosleeper.

Je kan bij Wieg Huren een co sleeper huren. Deze co sleepers huur je met (nieuw) matras en eventueel bedlinnen, NUNKI laken of bedkruiken. Bij ons ben je verzekerd van een schone en veilige wieg. Alles wat je nodig hebt voor het veilig gebruik van de wieg zit bij de wieg geleverd. Wij hebben over het verhuren van onze producten en matrassen contact gehad met Veilig slapen.

Voor welke leeftijd is de co sleeper geschikt?

De meeste ouders kiezen ervoor om hun baby de eerste 6 maanden naast zich te laten slapen. Dit geeft een goed en veilig gevoel, omdat je dan snel door hebt wanneer er iets aan de hand is. En je hoeft je slaapkamer niet uit om hem te voeden. De maximumleeftijd van de wieg verschilt per leverancier. Zorg ervoor dat je goed informeert tot hoeveel jaar je kindje in de wieg kan slapen. Omdat ieder kind anders is, is het van belang om over te stappen op een ander bedje wanneer het kind zelf kan zitten of zich optrekt. Op die manier kunnen jullie allebei onbezorgd slapen.

Co sleepers van verschillende merken

Via onze website kun je zeer eenvoudig een co sleeper huren. Wij bieden diverse merken wiegen aan, waaronder van Chicco Next 2 me, Bednest, Troll en Cozee Tutti Bambini. Zo is er altijd een wiegje dat bij jouw wensen past. Bij de verschillende artikelen die op de website staan, kun je alle benodigde informatie omtrent de wieg lezen, en zie je de prijzen. Het is belangrijk dat de co sleeper even hoog is als jouw bed. Meet daarom het bed op van de grond tot de bovenkant van het matras. Bij elke wieg staat de hoogte beschreven. Indien gewenst kun je kiezen voor een nieuw matras voor jouw co-sleeper. Mocht je dit willen dan kun je dit aangeven bij de aanvraag van de co sleeper.

Veiligheidseisen van de co sleeper

Alle co sleepers voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN 1130:199. Zo is het voor een veilig gebruik van een co sleeper belangrijk dat je hem makkelijk kan openen en sluiten (zonder gereedschap), de co sleeper moet bevestigingsbanden hebben om deze vast te maken aan je bed. Het schuifhekje moet het matras ondersteunen. Daarnaast wordt het afgeraden om je baby in een normaal bed te laten slapen. De kans op wiegendood wordt daarmee namelijk een stuk groter! Ook hoef je niet bang te zijn voor verstikkingsgevaar of oververhitting, doordat je baby een passend bedje met beddengoed heeft. Met een co sleeper zet je veiligheid op de eerste plaats.

Huur nu jouw co sleeper

Wil je een co sleeper huren zodat je ’s nachts dicht bij jouw baby bent? Van bekende merken als: Chicco next 2 me , Bednest, Troll en Cozee Tutti Bambini? Neem dan direct contact met ons op zodat alles snel geregeld kan worden. Wij zorgen er voor dat de wieg tijdig bij jou bezorgd wordt. Heb je nog vragen? Dan kun je gerust contact met ons opnemen door te bellen naar 06 - 222 904 82 of stuur een e-mail. Wij beantwoorden graag jouw vragen. Ook voor een bevallingsbad huren of een CUB huren ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk hier al onze huurartikelen.

Hoelang kan een baby in een co-sleeper?

De co sleeper is de eerste 3 tot 6 maanden een veilige slaapplek voor je baby. Je stapt over naar een ledikant als je kindje zich gaat omrollen of zich kan optrekken aan de co sleeper. Een co-sleeper is na 6 maanden niet meer veilig voor je baby. Dan is je baby te zwaar voor de co-sleeper.

Waarom een co-sleeper gebruiken.

Dicht in de buurt slapen van je baby doe je het makkelijkste met een co-sleeper in je eigen slaapkamer. Je kan snel reageren op de behoefte van je baby. Je baby ervaart minder stress door je nabijheid en dit zorgt voor betere slaap.

Wat kost een co-sleeper huren?

Bij wieg huren kun je een co-sleeper huren. De huurperiode vershilt tussen de € 60,- en  €142,- De huurperiode gaat in op de dag van de geboorte van je baby maar je ontvangt de co sleeper met week 37 van je zwangerschap. De co sleeper ontvang je met matras en NUNKI lakentje. Bedlinnen kan je los bijbestellen

Wat is een co sleeper?

Een co sleeper is een wieg die je aan 1 kant open tegen je eigen bed kan zetten. Je kan dan makkelijk je baby troosten en oppakken omdat 1 kant open is. Let er voor een veilig gebruik altijd op dat je de co sleeper sluit als je gaat slapen. Maak de co sleeper met bevestigingsriemen vast aan je eiegen bed.