Zendingen naar België en Nederland

Tweelingwiegen

In verwachting van een tweeling.

Zwanger zijn is bijzonder maar zwanger van een tweeling is wel speciaal! Van harte gefeliciteerd!

Tweeling samen slapen of apart?

Je bent je vast aan het orienteren waar je tweeling in gaat slapen. De meeste tweelingen liggen de eerste jaren bij elkaar op één kamer en een deel van die jaren bij jou als (aanstaande) ouder op de kamer. Rooming in noem je dat.  Dit is goed, het zou de overgang van het leven in de baarmoeder naar het leven erbuiten vergemakkelijken. Baby's slapen meestal dwars door het gehuil van hun broer of zus heen. Dat komt deels omdat ze eraan gewend zijn dat het niet doodstil is.

Erg goed dat je aan het rondkijken bent. Een wieg of co sleeper gebruiken is fijn voor je baby's maar ook voor jullie als ouder. Door onze ervaringen weten wij dat een tweeling zwangerschap net wat anders kan lopen. Wij houden rekening met je reservering en hebben de wieg of wiegen ruime tijd van te voren klaar staan voor je.

Tweelingwieg huren bij Wieg Huren

  • Duurzaam concept;
  • Persoonlijk contact;
  • Maatwerk (op tijd geleverd, huurperiode gaat in op de geboortedag van de baby's of bij thuiskomst vanuit het ziekenhuis
  • Makkelijk verlengen;
  • Mogelijkheid tot nieuw matras huren;
  • Goede samenwerking met leveranciers;
  • Scherp geprijsd.

Via onze website kun je direct contact met ons opnemen voor de huur van een tweelingwieg. Zoek de wiegjes die jij wilt huren, neem contact met ons op en krijg de wieg op week 34/36 van je zwangerschap in huis. Vragen? Ook dan kun je contact opnemen!

Het huren van een tweeligwieg

Via onze website kun je zeer eenvoudig een tweelingwieg huren. Wij bieden diverse mogelijkheden voor het huren. Je kan kiezen voor een vaste tweelingwiegen, 2 co sleepers of 2 gewone wiegjes. Bij de verschillende artikelen die op de website staan, kun je alle benodigde informatie omtrent de wieg lezen, en zie je de prijzen.

Veiligheidseisen van wiegen

Al onze wiegen voldoen aan de veiligheidseisen. Zo is het voor een veilig gebruik van een co sleeper belangrijk dat je hem makkelijk kan openen en sluiten ( zonder gereedschap) en is het voor een veiliggebruik van de vaste tweelingwieg belangrijk dat je een tussenschotje mee leverd.

Huur nu jouw wiegjes

Ben je al bevallen en wil je direct graag wiegen ontvangen? Neem dan direct contact met ons op zodat alles snel geregeld kan worden. Wij zorgen er voor dat de wieg tijdig bij jou bezorgd wordt. Heb je nog vragen? Dan kun je gerust contact met ons opnemen door te bellen naar 06 - 222 904 82 of stuur een e-mail. Wij beantwoorden graag jouw vragen.

Hoe tweeling laten slapen?

Laat ze slapen in één ruimte. Het liefste bij de ouders op de slaapkamer.Op deze manier kan jij je tweeling goed in de gaten houden. Tweeling samen slapen in 1 grote tweelingwieg of laten slapen in 2 co sleepers is allemaal goed als ze maar bij elkaar zijn.

Hoe tweeling voeden?

Jullie eerste ontmoeting en kennismaking met elkaar. Om je baby goed te leren kennen is het fijn om ze eerst appart de borst aan te bieden of fles maar wij snappen heel goed dat je dit samen in 1 moment wilt hebben. Bouw dit op zodat je baby’s tegelijk kunnen drinken. Dan heb je één moment van voeden.

Waar koop/huur ik een tweelingwieg

Bij Wieg Huren kun je een tweelingwieg huren voor een huurperiode wat je zelf prettig vind. Ons assortiment bestaat uit een grote vaste tweelingwieg en de Hussh tweelingwieg. Naast deze grote wiegen kun je ook kijken naar 2 losse wiegjes of co sleepers.

Wanneer krijg ik de wiegen geleverd.

De gemiddelde zwangerschap bij een tweeling is tussen de 34 en 37 weken. De wiegjes of wieg ontvang je dan ook in week 34 van je zwangerschap. Mocht je eerder bevallen dan moet je nog even in het ziekenhuis blijven van de kinderarts. De huurperiode gaat in op de geboortedag of thuiskomst van je tweeling.

voetjes tweeling