Wij kunnen nog ons werk doen.

Kraamweek / Wiegje

Wij kunnen nog ons werk doen.

Wij krijgen veel vragen van mensen of wij nog wel open zijn. Wij kunnen gelukkig onze werkzaamheden nog door laten gaan.  Het is voor iedereen een moeilijke tijd met veel onzekerheid. Ook wij merken dat al vanaf januari met bestellingen die wij uit hebben staan. Gelukkig hebben we voldoende op voorraad om iedereen te kunnen helpen.

De kinderen van ons zijn nu wel thuis en in de ochtend zijn wij bezig met school. Van 9.00 uur tot 12.30 uur zal ik de telefoon uit hebben staan om de kinderen goed te kunnen helpen met de opdrachten van school.

Je kan ons wel gewoon bellen en even de voicemail inspreken met je vraag. Ik kan je dan in de middag even terug brengen.

Wij krijgen veel vragen die betrekking hebben op het Coronavirus. Wij ontsmetten de wiegen als deze bij ons terug komen.

Wieg Huren bezorgt nu ook zelf. 

Wij bezorgen de wiegen nu ook veel zelf. Wij hanteren de richtlijnen die Postnl ook gebruikt. Wij bellen aan en nemen afstand van de deur. Wij kunnen helaas de wieg niet meer binnen bij je neerzetten. Wil je a.u.b iemand regelen die de wieg kan verzetten. De wiegen zijn soms erg zwaar en als je hoog zwanger bent is iets zwaars tillen niet fijn.

Ondanks alles toch een fijne dag!

Groetjes van ons!

Info@wieghuren.nl

06-22290482 ( Whats-app)