HUUR JE BABY-UITZET

co sleeper huren

HUUR JE BABY-UITZET

HUUR JE BABY-UITZET

Als je naar de uitzetlijst kijkt van spullen die je nodig hebt als je een baby verwacht voel je je echt een soort hoarderVoor niets gaat de zon op dus ook in je portemonnee doet dit “een beetje” pijn.  Volgens het Nibud kost een baby-uitzet gemiddeld  670,- , maar dat is dan écht alleen het broodnodige. Hier zit geen kinderwagen, draagzak, autostoeltje, box, babyfoon, wipstoeltje, luiertas of fles bij in, toch best handige items vinden wij. 

In realiteit zal het bedrag dat je uitgeeft dus al snel een stuk hoger liggen. Volgens het CBS in het eerste levensjaar zelfs €10.000,-. Duur grapje dus, zo’n baby. In dit bedrag zitten opvangkosten maar ook héél veel spullen. Waarvan je een groot deel bovendien maar een korte periode gebruikt. Terwijl je lijf helemaal vol zit met zwangerschapshormonen ben je extra gevoelig voor aankopen waar je dus maar een korte tijd gebruik van maakt. Duur en ook niet bepaald milieuvriendelijk. Tenzij je van plan bent om een reeks kinderen te krijgen (en ook een hoop opbergruimte hebt) kun je de aanschaf van deze spullen goed anders aanpakken. Hoe dan? Lenen & marktplaats afstruinen kan natuurlijk.  Dit vereist alleen wel het nodige geluk, inspanning en bergt toch ook wat risico’s en frustraties in zich. 

Maarrr VIVA LA VOORUITGANG want een aantal bedrijfjes spelen hier heel fijn op in. Bij hen kun je (delen) van je uitzet huren. Heel handig en fijn vinden wij. Wij zochten voor jullie uit waar je moet wezen.

Bednest baby wieg

Om je wiegje te huren dus (duh!). De beste oplossingen ontstaan als ondernemende mensen zelf tegen een probleem aanlopen. Susanne’s lampje ging branden toen zij in 2015 weer moeder werd. Voor haar dochtertje had zij een mozesmandje in huis gehaald. Dat leek haar nogal romantisch. Maar slapen deed haar dochtertje er niet. En een slapende baby is uiteindelijk toch je hoogste streven als moeder. Dus begon de zoektocht naar een alternatief. Nieuwe kopen? Zonde. Marktplaats? Niet wat ze zocht of veel te ver weg. Uiteindelijk kon ze met veel geluk viaviavia een Chicco wieg lenen en keerde de rust weder. Maar dit moest makkelijker kunnen, en zo werd Wieghuren geboren. Eerst allemaal vanuit huis (a.k.a. dozen overal) maar vanwege het succes inmiddels met een eigen magazijn.

” JE WEET NATUURLIJK PAS ZEKER WAAR JE KINDJE LEKKER IN SLAAPT ALS HIJ OF ZIJ GEBOREN IS, OOK DAAROM KAN HUREN FIJN ZIJN”

Voordelig en duurzaam.

Voordelig en goed voor het milieu maar ook flexibel en persoonlijk. Susanne denkt met je mee. Ze raakt nog steeds vertederd bij het idee dat er weer een kleintje uitrust in één van hun bedjes, en dat voel je in het contact. Ze hebben een aantal heerlijke bedjes in de aanbieding. Je zou er (bijna) zelf in willen opkrullen.

Als je een bedje wilt huren staat het binnen no time hoppa op je stoep.  Wel fijn als het bedje al even klaar staat natuurlijk (leer ons nesteldrang kennen). Dus je kan je bedje al vanaf week 37 thuis laten bezorgen (wordt het kindje daarvoor geboren dan moet je sowieso even in het ziekenhuis blijven namelijk). Stuur je geboortekaartje op en de weken dat je het bedje in huis had voor de geboorte worden verrekend in de huurperiode, sympathiek!

En niet onbelangrijk: alle producten worden grondig schoongemaakt en waar nodig vervangen na elke huurperiode. Zodat je als moeder ook met een gerust hart je ogen kan sluiten: alle bedjes zijn goedgekeurd en Wieg Huren heeft contact gehad met veilig slapen over de verhuur.

Chicco Next 2 Me magic

Note on Nesting schreef op de website over ons.