Waarom huren?

zwarte co sleeper

Waarom huren?

Gemak dient de mens

Ongetwijfeld heb jij je oog al laten vallen op de babyuitzetlijst. Dit is een flinke lijst met veel producten. Je zal al wel een paar leuke kleertjes in huis hebben voor je baby dat snap ik helemaal maar de grotere aankopen gaan we toch iets voorzichter mee om. Veel baby producten zoals een commode of ledikantje gebruik je voor een langere periode en zou ik zelf persoonlijk kopen. Dit kan natuurlijk via BabyPark maar het kan ook heel goed op Marktplaats. Wij hebben via Marktplaats een mooie commode gevonden, met kast en ledikant. Op deze manier waren wij iets goedkoper uit en alles nieuw kopen vonden wij niet nodig. Een wieg  of co-sleeper gebruik je in tegenstelling tot je ledikant maar een korte periode. Je baby zal zeker naar een half jaar te groot zijn voor de co sleeper of wieg.

Flexibel huren

Bij ons zit je niet vast aan een abbonement en heb je geen opzeg termijn. Je betaald alleen voor de maanden dat je de wieg gebruikt. Voor de verhuur van de wiegen en bevallingsbaden vragen wij geen borg. Wil je extra weken huren dan is dat zeker mogelijk. Heel makkelijk en laagdremelig stuur je ons een mail met de wensen en wij passen de huurperiode aan. Verlengen met minimaal 2 weken is al mogelijk.

Goede service

Snelle levering van producten en goede prijsverhouding. Wij denken graag met je mee en Wieg Huren is voorbereid op onverwachte situaties. Aandacht en persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. Bij Wieg Huren gaat je huurperiode pas in op de geboortedag van je baby. Het terug sturen van je product gaat heel makkelijk en altijd gratis retour. Bevalt de wieg niet of veranderd de situatie dan is omruilen van het product geen probleem.

Schone en veilige producten

Bij ons vind je geen producten die niet veilig zijn. Een co sleeper moet een hekje hebben die je met 1 hand kan openen en een bevallingsbad moet schoon geleverd worden. Voor ons is dit heel normaal dat de klant een goed en schoon product ontvangt. Wij wassen, poetsen en vervangen waar nodig is. Voor de producten bij ons in de verhuur mogen testen wij eerst of het product wel geschikt is voor de verhuur. Zo letten wij op het gebruiksgemak, is het product te verzenden en versturen. Voldoen de producten aan de veiligheidseisen.

Groot assortiment

Met onze vele jaren ervaring en meer dan 300 verhuurproducten kunnen wij wel zeggen dat wij het grootste verhuur bedrijf van Nederland zijn. Wij hebben voor elk wat wils. Co-sleepers, schommelwiegen, gewone wiegen, tweelingwiegen en houten wiegen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor het huren van een bevallingsbad of baarkruk. De geweldige producten van Fedde&Kees kun je bij ons ook huren en krijg je soms gratis bij de wieg huur.

Duurzaam alternatief voor het kopen.

Door het delen van producten ben je heel duurzaam bezig. Op deze manier hoeven er minder producten nieuw worden gemaakt en dat is veel beter voor onze aarde. Je bespaart geld voor jezelf en je spaart het milieu door te huren. Ook bespaar je als kersverse ouder de energie om de producten op te bergen of daarna weer te verkopen. Huren is lekker makkelijk.

Samen op weg naar een mooi leven. 

Wij zien je reservering bij ons binnen komen en zullen dan met zorg en aandacht je producten klaar maken.

Voor meer huurproducten, klik hier

 

Wieg Huren