Co sleeper aan je bed.

Chicco Next 2 Me air huren

Co sleeper aan je bed.

Co sleeper aan je bed.

Met een co sleeper aan je bed heb je gelijk een veilig plekje voor je baby. Maar waar moet je opletten bij de keuze van een co sleeper. De co sleeper’s zijn de afgelopen jaren overal te koop. Zelf de supermarkten verkopen soms co sleeper’s. Wij vinden echt niet alle co sleepers veilig en daarom verhuren wij die ook niet.

Lees verder om te zien wat wij een goede co sleeper vinden.

  • De co sleeper moet makkelijk te sluiten zijn, zonder gereedschap.
  • De co sleeper wieg moet een goed en stevig matras hebben.
  • De co sleeper moet goed passen aan je bed.
  • De co sleeper moeten geleverd zijn met bevestigingsbanden.

Welke hoogte moet je co sleeper hebben.

Dit is bij iedere slaapkamer weer anders omdat niemand hetzelfde bed heeft. Hoe hoog is je bed. Meet deze eens vanaf de grond tot bovenkant van je matras? Met die uitkomst ga je opzoek naar een co sleeper. Je kijkt naar de matrashoogte van de co sleeper. Op de foto kun je goed zien hoe een co sleeper moet staan.

Bednest wiegje

Ik heb de verkeerde wieg gekocht?

Dit is natuurlijk super vervelend en wij hopen dan ook met je mee dat je de wieg nog kan terug brengen naar de winkel. Komt je wieg van een 2ehands verkoop dan is dit meestal lastig. Klanten komen vaak bij ons met deze zin en dan is de co sleeper vaak veel te laag voor hun bed. Wij adviseren dan in een co sleeper die wel passend is. Zo kunt u ook een co sleeper huren. Heb je vragen over een wieg dan mag je ons altijd even bellen op 06-22290482 of even mailen naar info@wieghuren.nl