Baby slaapt niet co sleeper uitproberen

Chicco Forever huren

Baby Slaapt NIET Co-sleeper Uitproberen?

Een baby die niet wil slapen kan voor nieuwe ouders een behoorlijke uitdaging zijn. Het kan frustrerend zijn om te zien dat je kleintje de hele nacht wakker blijft, terwijl jij gewoon snakt naar een goede nachtrust. Gelukkig zijn er verschillende manieren om te proberen je baby te laten slapen, waaronder het uitproberen van een co-sleeper.

Waarom een co sleeper uitproberen.

Een co-sleeper is een wieg die speciaal is ontworpen om naast het bed van de ouders te staan. Dit zorgt ervoor dat je baby dicht bij je kan zijn, wat voor een gevoel van veiligheid kan zorgen. Bovendien kun je snel reageren wanneer je baby huilt of onrustig is, zonder dat je helemaal uit bed hoeft te stappen.

Het is belangrijk om de juiste co-sleeper te kiezen. Sommige modellen zijn geschikt voor baby’s tot een bepaalde leeftijd of gewicht, terwijl andere modellen kunnen worden aangepast als je baby groeit. Ook is het belangrijk om te controleren of de co-sleeper veilig is en voldoet aan de wettelijke normen.

Wanneer je een co-sleeper hebt uitgekozen en naast je bed hebt geplaatst, is het tijd om je baby erin te leggen. Het kan zelfs wennen zijn voor je baby om niet meer in zijn eigen bedje te liggen, maar dicht bij jou kan dat gevoel van veiligheid geven. Het kan ook helpen om de co-sleeper te bekleden met hetzelfde laken en hetzelfde deken als het bed van je baby, zodat de geur hetzelfde is.

co sleeper huren

Nog een TIP om je baby te helpen met slapen

Daarnaast zijn er nog een aantal andere dingen die je kunt doen om je baby te helpen slapen. Ten eerste is het belangrijk om een ​​vast ritueel te creëren voor het slapen gaan, zoals een badje, een boekje lezen of een lied zingen. Dit kan helpen om er voor je baby een slaapassociatie van te maken en zich voor te bereiden op het slapen.

Probeer het NUNKI laken van Fedde&Kees uit

Daarnaast kan het ook helpen om je baby geborgenheid te geven door het lakentje van Fedde&Kees, het NUNKI laken. Inbakeren maar dan op een lieve manier. Doordat er sprake is van een constante diepe druk sensatie aan de bovenkant van het lichaam, maakt je kleintje een stuk minder ongecontroleerde bewegingen en kan je kleintje rustig slapen.

Tot slot kan het ook helpen om te zorgen voor een rustige omgeving. Zorg voor gedempt licht, zet rustige muziek op en veroorzaakt harde geluiden. Dit kan je baby helpen om in slaap te vallen en langer te blijven slapen.

Het is belangrijk om te weten dat elke baby anders is en dat het kan zijn dat de co-sleeper niet voor elke baby werkt. Blijf dus voornamelijk verschillende dingen uitproberen totdat je iets hebt gevonden wat voor jou en je baby werkt.

Hulp vragen, MAG!

Als je baby echt niet wil slapen, kan het ook helpen om hulp te vragen. Schakel bijvoorbeeld de hulp in van een professional. Vraag familieleden of vrienden om te helpen bij de zorg voor je baby. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen als je baby weinig slaapt.

Als je merkt dat je zelf weinig slaapt, is het belangrijk om dit aan te geven. Je partner, vrienden of familie staan vast graag klaar om je te komen ondersteunen bij de zorg voor de baby, zodat jij even kunt rusten. Wat mij als moeder hielp is je verwachtingen bij te stellen.

Probeer overdag te slapen: Als je baby ‘s nachts veel wakker is, kan het helpen om een ​​zelf een dutje te doen. Ga slapen als je baby ook slaapt.

Zet het huishouden op een lager pitje. Vraag hulp of neem hulp aan van mensen ook voor het huishouden

Zoekend naar een oplossing voor slaapprobleem baby

Als je op zoek bent naar een oplossing voor de slaapproblemen van je baby. Overweeg dan om een ​​co-sleeper te huren. Het kan je veel stress en vermoeidheid besparen. Bezoek onze wiegen en reserveer vandaag nog een wieg voor de huur.

Slaap lekker!

Neem contact met ons op

Slapen is voor jouw als ouder maar ook voor je baby super belangrijk. Wil je meer weten over co-sleepers en aanschuifwiegjes of het huren van een ledikant co sleeeper? Dan kun je terecht bij Wieg Huren. De wiegen van Wieg Huren worden altijd op tijd geleerd, huurperiode gaat in vanaf geboortedag kind, makkelijk verlengen. Voor vragen kan je gerust contact opnemen via info@wieghuren.nlof 06-22290482

Liefs Susanne