Verschillende soorten wiegjes voor een tweeling

tweeling wiegen

Verschillende soorten wiegjes voor een tweeling

Heb je een tweeling op komst en ben je je aan het voorbereiden op de eerste periode na de geboorte? Bij wieghuren.nl kun je kiezen uit verschillende soorten wiegjes voor jouw kleintjes. Het huren van babyspullen zoals een wieg is niet alleen gemakkelijk, maar ook een duurzame keuze.

Tweeling wiegje Julia

Welke soorten tweeling wiegjes zijn er allemaal? Als je de echte tweelingwieg Julia bekijkt, dan is dat één grote wieg waar je baby’s samen lekker in kunnen slapen en groeien. Het is belangrijk dat je je baby’s apart kan instoppen en dat kan bij wieg Julia. Elke baby heeft zijn eigen matrasje. Het staat echt super schattig op je slaapkamer. Je baby’s liggen lekker samen en jij slaapt in de buurt van je tweeling.

De beweegbare Hussh tweelingwieg

De Hussh tweelingwieg is ook een vaste wieg met 2 losse matrasjes. Deze wieg maakt het zo speciaal omdat het een bewegende wieg is. De wieg hangt aan een veer en op die manier is er beweging wat je tweeling ongetwijfeld heerlijk van gaat slapen. Beide wiegen hebben een tussenschotje dat je kunt verwijderen als je dat wilt. Beide tweelingwiegen kun je ook goed neerzetten op je tweeling babykamer.

Bopita of Rotan wiegjes, twee naast elkaar

Er zijn nog andere wiegen waar je tweeling in te slapen kan leggen. Je kan er voor kiezen om twee Bopita wiegen te gebruiken of twee geweldige rotan wiegen. De baby’s liggen elk in een eigen wiegje. Deze kun je makkelijk op je slaapkamer erbij plaatsen. Kies je ervoor om de wiegjes naast elkaar te plaatsen of zet de wiegen elk aan één kant van het bed. Een wieg is kleiner dan een ledikant en is voor je tweeling een betere maat om in te slapen. Tweelingledikanten kopen tweelingouders vaak voor op de babykamer omdat deze niet bij je op de slaapkamer passen.

Co-sleeper Cozee Tutti Bambini co

Wil je nu je tweeling in een co sleeper leggen om te slapen dan zijn de Cozee Tutti Bambini co sleepers er prettig in gebruik. Ook de houten co sleeper worden vaak gehuurd door tweeling ouder. Bij de meeste wiegen ontvang je het NUNKI lakentje van Fedde&Kees. Deze mag je gedurende de periode gebruiken en krijg je gratis support van Fedde&kees.

Wanneer huren?

Tweelingwiegjes ontvang je met week 34 van je zwangerschap in huis, de echte huurperiode gaat in op de geboortedag van je tweeling of bij thuiskomst. Ben je al bevallen van je tweeling en zijn ze nog even in het ziekenhuis dan overleggen wij even met jou wanneer jij de wiegen graag wilt ontvangen. De huurperiode gaat ook dan weer in als je tweeling thuis komt.

Hulp nodig bij de keuze van je wieg?

Ga je binnenkort bevallen en weet je niet welke wieg het beste bij jouw past? Laat ons helpen en neem contact met ons op. Samen kunnen we gaan kijken naar jouw wensen, zodat jij een passende wieg (of wiegen) kunt huren. Ook voor andere babyspullen, zoals een bevallingsbad kun je bij ons terecht.

Heb je nog specifieke vragen over een bepaald soort wieg voor je baby of wil je meer weten over de huurperiode van de wiegen? Je kunt ons mailen via e-mail of bellen met 06-22290482.